Facebook Pixel
a
M

Begint jouw toekomst op historische Rotterdamse grond? Op de plaats waar duizend jaar geleden de stad ontstond, op dé locatie van het centrum verrijst straks een fantastisch nieuw project: RottaNova. 010 op zijn allerbest. Dit indrukwekkende gebouw om te wonen en genieten wordt prominent tussen de Markthal en de monumentale Laurenskerk gebouwd, met niet alleen het SoHo van Rotterdam maar ook de wereldberoemde Kubuswoningen op een steenworp afstand. Een geweldige plek in de binnenstad voor iedereen die midden in het leven staat.

Thuis op Rotterdamse bodem

In RottaNova ben je helemaal thuis. Met een aantrekkelijke mix van appartementen en penthouses vanaf 50 tot maar liefst 350 m2, winkels en hoogwaardige horeca brengt het speelse gebouw extra lven in het al bruisende stadscentrum. In RottaNova vind je altijd een woning die bij je past. Van compacte appartementen tot een riant penthouse en alles daartussenin. Tot rust kom je in een riante daktuin, die de bewoners met elkaar verbindt en uitkijkt op de Markthal en Laurenskerk. Liever de dynamiek van de stad ervaren? Mensen ontmoeten? Boetiekjes op bijvoorbeeld de Pannekoekstraat bezoeken, cultuur snuiven of een terrasje pakken? Je hoeft alleen maar de deur uit te stappen. In RottaNova ben je thuis op de Rotterdamse bodem.

Gebouw &
Faciliteiten

"

RottaNova wordt een iconisch pand op een iconische plek. Het gerenommeerde bureau Frits van Dongen Architecten heeft de twee hoge torens van 67 en 61 meter hoog ontworpen. De gevarieerde, karakteristieke gevels geven het gebouw een speelse uitstraling. Luxe ervaar je hier door kwaliteit. Kwaliteit van gebruikte materialen, maar ook van de functies in en rondom het gebouw.

Als bewoner vind je in RottaNova alles wat je nodig hebt. Je fiets parkeer je in de fietsenstalling onder het gebouw. Je auto optioneel in de ondergrondse parkeergarage (informeer naar de beschikbaarheid). En je spullen in de berging waar nagenoeg elke woning over beschikt.

De riante daktuin, gelegen tussen de twee torens, is een oase van rust in de gezellige binnenstad. In het fraaie decor tussen Markthal en Laurenskerk ontmoet je andere bewoners of geniet je simpelweg van het uitzicht. Zelfs voor winkels, koffiebars of restaurants hoef je RottaNova niet uit; die vind je namelijk volop beneden in het gebouw. Zo smelten uit en thuis perfect samen.

AANBOD

Van XS tot XL; in RottaNova vind je altijd een appartement dat perfect bij jou en jouw woonwensen past. In totaal zijn er 114 koopwoningen beschikbaar. Van een compacte 50 tot een uiterst riante 350 m². Daar tussenin is een breed aanbod, niet alleen groot van 100 m² of meer, maar juist ook bijzonder aantrekkelijke twee- á drie kamer appartementen van zo’n 80 m². Vrijwel alle appartementen beschikken over een fijne buitenruimte, variërend van balkon tot dakterras.

Wat alle appartementen delen, is het fraaie uitzicht over de binnenstad. Welke kant je ook op kijkt, altijd zie je een Rotterdams icoon. Of het nu de historische Laurenskerk, de moderne Markthal of – vanaf de hogere verdiepingen – een van de bekende Rotterdamse bruggen is. Voor welk appartement je ook kiest binnen dit zeldzame nieuwbouwproject in de binnenstad, één ding is zeker: als stadsmens voel je je hier direct thuis. Of je nu binnen of buiten bent.

"

Omgeving

RottaNova brengt de oorsprong van Rotterdam opnieuw tot leven. Het gebouw komt op de plek waar al in de negende eeuw de nederzetting Rotta lag. Op diezelfde plek werd rond 1270 in de rivier de Rotte een dam gelegd. Een gebeurtenis waar Rotterdam zijn naam én zijn bestaansrecht aan te danken heeft. 750 jaar later kun jij op deze vruchtbare, historische grond jouw toekomst beginnen.

RottaNova komt tussen de Markthal en de Laurenskerk. Het gebouw vormt de verbinding tussen de Hoogstraat, Binnenrotte en Grotemarkt met het SoHo van Rotterdam om de hoek en brengt nieuw leven op deze prachtige plek. Woon je hier, dan ligt de bruisende binnenstad ligt aan je voeten. Leuke boetiekjes, verrassende horeca van take-away tot sterrenrestaurant en boeiende cultuur zijn nooit meer dan een paar stappen van je verwijderd. En wil je toch iets verder weg? Binnen een minuut sta je op station Blaak en stap je in trein, tram, metro of bus.

Kom jij wonen, winkelen én genieten op de plek waar Rotterdam is ontstaan?

Hotspotkaart

De Doelen

Theater Rotterdam Schouwburg

Delftse Poort

World Trade Center Rotterdam

De Bijenkorf Rotterdam

Koopgoot

HEMA

Maritiem Museum Rotterdam

Rozey Rotterdam

Medisch Centrum Blakeburg

Willem de Kooning Academie

Oude Haven Area

Kade 4

Oudehaven Point Of View

Kijk-Kubus

Rotterdam Blaak

Markthal

Etos

Laurenskerk Rotterdam

Rotterdam Centrum Markt

Vegan Junkfood Bar

Witte de Withstraat

Ace & Tate

De Groene Passage

The GoodPeople Store

CrossFit Wildhearts

Huisartspraktijk De Stadsdriehoek

Het Industriegebouw

Albert Heijn

De Pizzabakkers

Bokaal

Bibliotheektheater

Praxis City

Whoopskappers

Lunchrestaurant Guliano

Markt Binnenrotte

Jumbo

Wonen, winkelen en genieten waar de stad is ontstaan

Inschrijven?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

15 + 13 =

nl_NLNederlands