Facebook Pixel

Het

project

Luxe door kwaliteit
RottaNova wordt een iconisch pand op een iconische plek. Het gerenommeerde bureau Frits van Dongen Architecten heeft de twee torens van 67 en 61 meter hoog ontworpen. De gevarieerde, karakteristieke gevels geven het gebouw een speelse uitstraling. Luxe ervaar je hier door kwaliteit. Kwaliteit van gebruikte materialen, maar ook van faciliteiten en voorzieningen.

Faciliteiten

Pakketkluizen

Pakketje besteld? Bij de entree van RottaNova komt een voorziening voor pakketdiensten, zodat je – ook wanneer je niet thuis bent – zeker weet dat jouw pakket bezorgd wordt. Ook kun je via de pakketkluizen je eigen pakketten versturen. Wel zo handig!

Daktuin

Je buren ontmoet je in de gemeenschappelijke daktuin tussen beide torens. In deze groene oase – ontworpen met het oog op het bevorderen van de biodiversiteit in de stad – geniet je in alle rust van het uitzicht op de Markthal en de beeldbepalende Laurenskerk.

Thuis op Rotterdamse bodem

Woning

Aanbod

"

Wonen in RottaNova? Je vindt altijd een appartement dat past bij jouw woonwensen. Duurzaam, met buitenruimte én met een fantastisch uitzicht over de binnenstad.

nl_NLNederlands